pallställ-lagerinredning-hyllsystem

Lagerinredning

Har du optimerat ditt lager? Inte? Då är det på tiden att investera i bra lagerinredning med allt från pallställ till smarta märkningssystem som förbättrar lagerstrukturen. Driver du en verksamhet som är beroende av ett fungerade lagersystem ger du dig själv de rätta förutsättningarna att lyckas om du effektiviserar lagret.

Optimera ditt lager – ta vara på all lageryta

Med rätt lagerinredning kan du få ut det bästa av din lagerlokal. Det gäller att ta vara på lagerytan, både golvytan och höjden i lokalen för att optimera din lagerhantering. Vi kan hjälpa dig välja rätt lagerinredning som passar din verksamhet och lagerlokal.

Målet är att optimera din lageryta så att du får ordning och reda. För detta krävs det rätt pallställ som gör det möjligt att packa pallar med gods ovanpå varandra, samtidigt som du får bättre översikt över lagersaldot. Med våra stabila hyllkonstruktioner blir det även enkelt för dig att lasta på och av dina produkter, något som kommer effektivisera lagerarbetet.

Leverans, montering och service

Vi erbjuder dig komplett service när du anlitar våra lagerproffs för diverse arbeten med lagerinredning. Vi är ett engagerat gäng som levererar ditt önskade pallställ eller andra hyllkonstruktioner till din lagerlokal, monterar hyllorna för att optimera lagerytan och erbjuder service vid behov. Innan vi börjar montera några hyllplan ser vi till att undersöka din lagerlokal så att vi kan planera hur vi ska strukturera upp hyllorna på bästa sätt.

pallställ-lagerinredning-olika-hyllsystem
pallställ-lagerinredning-hyllsystem

Välj hyllsystem för din verksamhet och bransch

Vi har en lagerinredning som passar alla verksamheter och branscher. Storleken på din lagerlokal spelar ingen roll, det viktigaste är hur du optimerar den yta du har och där kommer vår expertis in. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både små och stora företag med deras lagerinredning så att du kan ta tillvara på varje m3 som finns tillgänglig.

  • Pallställ för pallar med gods
  • Hyllsystem med klädhängare för modeföretag
  • Däckställ för smart förvaring av däck

Lagerinredning för ett bättre lagerarbete

Du kommer direkt märka vilken skillnad det kommer bli på lagret när du har rätt lagerinredning och pallställ på plats. Du kommer få mer ordning och reda, bättre översikt över lagersaldot och lagerarbetet kommer bli mer effektivt.

Om du är i behov av ny eller förbättrad lagerinredning eller pallställ ska du skicka en förfrågan till oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Med en optimerad lagerinredning kan du förbättra effektiviteten. Du får bättre översikt och får det enklare att lasta på och av dina produkter.